Κωδικό
Name
Τρόποι Αποστολής
title


Παραλαβή από το κατάστημα μας. Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας στην Ι. Κωλλέτη 25Α στην Θεσσαλονίκη. Ωράριο λειτουργίας Καθημερινά 8:00 - 16:30 , Σάββατο 9:00 - 13:00.   Βρείτε μας στον χάρτη πατώντας εδώ.

Στο κατάστημα σας κατόπιν συνεννόησης με τα ιδιόκτητα οχήματα της εταιρείας χωρίς επιπλέον επιβάρυνση για τις περιοχές της Θεσσαλονίκης που δραστηριοποιούμαστε. Οι παραγγελίες που δίνονται μέχρι τις 11:00πμ πραγματοποιούνται εντός της ημέρας ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη ημέρα. Σε κάθε περίπτωση για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας να επικοινωνείτε με την εταιρία μας για να ενημερωθείτε για την δυνατότητα αποστολής.

Ταχυμεταφορές COURIER: Μεταφορά με την ΕΛΤΑ COURIER ή αν συνεργάζεστε εσείς με κάποια ενημερώστε μας δίνοντας μας και τον κωδικό πελάτη που έχετε εσείς σε αυτήν. Δείτε αναλυτικά τον Τιμοκατάλογο χρεώσεων ανά περιοχή. Επίσης κατόπιν ζήτησης, θα σας δοθεί κωδικός παρακολούθησης και εντοπισμού (tracking number) του δέματος σας για να είστε ενήμεροι για την κατάσταση της αποστολής καθ’ όλη την διάρκεια μέχρι να φτάσει το δέμα στον χώρο σας.

Μεταφορική εταιρία (φορτηγά): Για μεγάλα ή βαριά δέματα η μεταφορά με μεταφορικές εταιρίες είναι η πιο συμφέρουσα. Το κόστος διαφέρει από εταιρία σε εταιρία και καταβάλλεται από εσάς στην εταιρία μεταφοράς κατά την παραλαβή.

ΚΤΕΛ. Μεταφορά με τα υπεραστικά λεωφορεία ΚΤΕΛ. Σε αυτήν την περίπτωση το κόστος μεταφοράς υποχρεούται να πληρώσει η εταιρία μας και το τίμημα θα χρεωθεί στο παραστατικό σαν επιβάρυνση. Για τα δρομολόγια των ΚΤΕΛ μπορείτε να συμβουλευτείτε την ιστοσελίδα του ΚΤΕΛ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ εδώ.

Αποστολή στο εξωτερικό μέσω της TNT Courier. Θα σας δοθεί ακριβές κόστος για την αποστολή βάσει των διαστάσεων και το βάρος του δέματος καθώς και του χρόνου παράδοσης. Αποστολές στο εξωτερικό μέχρι και σε 24 ώρες (εντός ΕΕ). Επίσης θα σας δοθεί κωδικός παρακολούθησης και εντοπισμού (tracking number) του δέματος σας για να είστε ενήμεροι για την κατάσταση της αποστολής καθ’ όλη την διάρκεια μέχρι να φτάσει το δέμα στον χώρο σας.

Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, δύναται αυτό να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελιάς σας.
Up