Κωδικό
Name
Πολιτική Επιστροφών
title

Πολιτική Επιστροφών

Ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει αναιτιολόγητα εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος σύμφωνα με τον Ν.2551/1994 (όπως τροποποιήθηκε από την Κ.Υ.Α. Ζ1-891/2013).
 
Επιστροφές εμπορευμάτων γίνονται δεκτές μόνο εντός 15 ημερών από την ημερομηνία αγοράς τους και πρέπει απαραίτητα να συνοδεύεται από την πρωτότυπη απόδειξη/τιμολόγιο αγοράς. Η συσκευασία τους, καθώς και το περιεχόμενο της, πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση (χωρίς φθορές και διάφορες σημειώσεις) έτσι ώστε να είναι και πάλι εμπορεύσιμα. Δεν γίνεται αποδεκτή καμία επιστροφή προϊόντων όταν έχουν τοποθετηθεί εκτός αν είναι ελαττωματικά προϊόντα Σχετικά με τις επιστροφές πιθανώς ελαττωματικών προϊόντων αυτές πρέπει να γίνονται εντός του χρόνου εγγύησης και να συνοδεύονται από τα ειδικά έντυπα εγγυήσεων τα οποία πρέπει να είναι πλήρως συμπληρωμένα. Η εγγύηση των ανταλλακτικών καλύπτεται μόνο και εφόσον εγκριθεί από την κατασκευάστρια εταιρεία. Η ΡΟΥΛΕΜΑΝ ΑΕΒΕ δεν φέρει καμία ευθύνη για το αποτέλεσμα της διαδικασίας. Πωληθέντα είδη που προέρχονται από ειδικές παραγγελίες δεν γίνονται αποδεκτά για επιστροφή τους.

Η επιστροφή χρήματων γίνεται με τον ίδιο τρόπο που έγινε η πληρωμή, δηλαδή αν για παράδειγμα μια συναλλαγή έχει πραγματοποιηθεί μέσω κάρτας, τότε και η επιστροφή θα πραγματοποιηθεί στην κάρτα και όχι με μεταφορά σε λογαριασμό του πελάτη.

Επιστροφές ηλεκτρικών ειδών και αντλιών βενζίνης δεν γίνονται αποδεκτές.

Ακύρωση Παραγγελίας

 Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ακυρώσετε την παραγγελία που έχετε κάνει στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα γιατί διαπιστώσατε κάποιο λάθος στα παραγγελθέντα είδη ή αλλάξατε γνώμη, μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία μόνο πριν την παράδοση τους στις συνεργαζόμενες μεταφορικές εταιρίες για αποστολή, σε κάθε άλλη περίπτωση θα παραλάβετε τα προϊόντα και κατόπιν ενημέρωσης και έγκρισης θα τα αποστέλλετε με δελτίο αποστολής προς έκδοση πιστωτικού τιμολογίου και μόνο αν πληρούν τις προϋποθέσεις που αναγράφονται στην πολιτική επιστροφών της σελίδας μας. Για να ακυρωθεί η παραγγελία σας πρέπει να ενημερώσετε τηλεφωνικά την Ρουλεμάν ΑΕΒΕ στο τηλ 2310-520397 ή μέσω e-mail στην διεύθυνση info@rouleman.com.gr.Up