Κωδικό
Name
Type
Πολιτική Απορρήτου - Προσωπικά Δεδομένα
title


Πνευματικά δικαιώματα

Το σύνολο του περιεχομένου του δικτυακού τόπου www.rouleman.com.gr, συμπεριλαμβανομένων κειμένων, γραφικών, εικόνων, φωτογραφιών και ψηφιακών αρχείων, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της “ΡΟΥΛΕΜΑΝ ΑΕΒΕ” και προστατεύονται από τους Ελληνικού, Ευρωπαϊκούς και Διεθνείς νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναπαραγωγή, αντιγραφή (ψηφιακή ή έντυπη), διανομή, μεταπώληση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς (και μη) σκοπούς χωρίς την έγγραφη παραχώρηση άδειας από την “ΡΟΥΛΕΜΑΝ ΑΕΒΕ”.

Τα λογότυπα τρίτων εταιριών που εμφανίζονται στον ιστότοπο μας, ανήκουν αποκλειστικά στις αντίστοιχες εταιρίες που αντιπροσωπεύουν και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση και διευκόλυνση της πλοήγησης των χρηστών του ιστότοπου.


Προσωπικά Δεδομένα

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών-χρηστών του ιστότοπου www.rouleman.com.gr είναι σύμφωνη με τις διατάξεις του Ευρωπαϊκού κανονισμού 679/2016 για την Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (GDPR).

Οποιαδήποτε ενδεχόμενη σχετική νέα ρύθμιση αυτού του χαρακτήρα θα αποτελέσει αντικείμενο του παρόντος τμήματος.

Κατά την πλοήγηση σας στον ιστότοπο μας δεν είναι αναγκαία η καταχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων. Καταγράφονται μόνο εκείνες οι πληροφορίες που δεν είναι προσωπικές για στατιστικούς λόγους (πχ το λειτουργικό σύστημα, οι σελίδες από τις οποίες κατευθυνθήκατε στο ιστότοπο μας κα).  

Τα προσωπικά σας στοιχεία ζητούνται και διατηρούνται από την εταιρία μας μόνο εφόσον εσείς επιλέξετε αυτοβούλως να τα παρέχετε κατά την διαδικασία εγγραφής σας σαν χρήστης στην ιστοσελίδα μας (που είναι απαραίτητο για την καταχώρηση παραγγελίας) ή αν εγγραφείτε στο newsletter μας.

Βάσει του Ν 2472/1997 τηρούνται στο αρχείο μας τα προσωπικά δεδομένα των συναλλασσόμενων επί των οποίων σύμφωνα με την νομοθεσία περί προστασίας Προσωπικών Δεδομένων από τον κανονισμό (GDPR) (ΕΕ) 679/2016 οι τελευταίοι έχουν το δικαίωμα της πρόσβασης, ενημέρωσης, επεξεργασίας, διόρθωσης και διαγραφής καθώς και τον περιορισμού της επεξεργασίας, της εναντίωσης, της φορητότητας και το δικαίωμα να μην υπόκειται σε απόφαση βάσει αυτοματοποιημένης επεξεργασίας.

Η εταιρία μας με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, ανταλλάσσει τα προσωπικά στοιχεία και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε. Κατ΄εξαίρεση, μπορεί να δημοσιοποιηθούν προσωπικά στοιχεία από την εταιρεία, τηρουμένης πάντα της προβλεπόμενης από το νόμο διαδικασίας όταν τούτο επιβάλλεται από Δημόσια Αρχή, δικαστήριο κλπ. Προκειμένου να σας παραδοθούν τα εμπορεύματα μας με μεταφορική εταιρία είναι αναγκαίο να γνωστοποιηθούν σε αυτήν κάποια δεδομένα σας.

Με την εγγραφή σας στον www.rouleman.com.gr συναινείτε επίσης στην αποθήκευση και χρήση των προσωπικών σας δεδομένων σύμφωνα με την παρούσα δήλωση.


Up