Κωδικό
Name
Type
Η Εταιρεία μας
title
Η εταιρεία ΡΟΥΛΕΜΑΝ ΑΕΒΕ, στη Θεσσαλονίκη, ιδρύθηκε το 1992 από μία ομάδα ανθρώπων που πλαισίωνε ένα από τα σημαντικότερα μαγαζιά του χώρου στην Ελλάδα, ξεκινώντας έτσι μια ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία, κυρίως, χονδρικού εμπορίου, που δραστηριοποιείται στο εμπόριο ρουλεμάν, τσιμουχών και άλλων ειδών στεγανοποίησης και ιμάντων μετάδοσης κίνησης στους κλάδους της βιομηχανίας, των αγροτικών μηχανημάτων και του αυτοκινήτου.

Η συσσωρευμένη εμπειρία και η βαθιά γνώση των προϊόντων μας για 50 και πλέον χρόνια, σε συνδυασμό με την άμεση εξυπηρέτηση ακόμα και για τα πιο εξειδικευμένα ανταλλακτικά, μας κατατάσσουν σε μια από τις σημαντικότερες εταιρείες του κλάδου.

Η γκάμα μας περιλαμβάνει τις καλύτερες λύσεις, όσον αφορά την ποιότητα, αλλά και την τιμή. Καλύπτουμε τις πιο απαιτητικές εφαρμογές, με ανταλλακτικά των μεγαλύτερων οίκων της Ευρώπης, Ιαπωνίας και ΗΠΑ, αλλά διαθέτουμε και αξιόπιστες οικονομικές λύσεις για τις λιγότερο απαιτητικές εφαρμογές, με προϊόντα από Ευρώπη και Ασία. Την γκάμα των προϊόντων μας την έχουμε εμπλουτίσει, τα τελευταία 15 και πλέον χρόνια, με την εμπορία πάσης φύσεως ανταλλακτικών αυτοκινήτων, καθώς και λιπαντικών και χημικών πρόσθετων.
Up